top of page

Aristor

Aristor is een studiebureau op het gebied van bouwbegeleiding, opgericht op 1 augustus 2023 door Niels Lombaert en Reindert Raes. Beide heren hebben jaren ervaring op het gebied van bouwexpertise en veiligheid.

Het hoofddoel van Aristor is om de klant uitgebreid te begeleiden gedurende het hele bouwproces. Aristor streeft ernaar om bouwprojecten mee te helpen realiseren die zowel ecologisch verantwoord als financieel haalbaar zijn, terwijl ze te allen tijde voldoen aan de geldende wetgeving.

Aristor begrijpt dat de bouwsector voortdurend evolueert en dat duurzaam bouwen steeds belangrijker wordt. Daarom bieden wij onze expertise aan om de klant te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen op het gebied van energie-efficiëntie, materialenkeuze en andere ecologische aspecten. Aristor streeft naar duurzame oplossingen die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook bijdragen aan lagere energiekosten op lange termijn.

Daarnaast hecht Aristor veel belang aan veiligheid op de bouwplaats. Ze bieden professionele veiligheidscoördinatie aan, waarbij ze ervoor zorgen dat alle wettelijke voorschriften en veiligheidsnormen strikt worden nageleefd.  Een goede en duidelijke communicatie tussen klant, aannemers en Aristor komt hierbij op de eerste plaats.. 

Met onze grondige kennis van de bouwsector en de huidige wetgeving, gecombineerd met een sterke focus op ecologie, financiën en veiligheid, is Aristor de ideale partner voor klanten die streven naar succesvolle en duurzame bouwprojecten.

Het proces

1. Offerte 

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Stuur zeker de bouwplannen door, zodat wij een offerte kunnen opmaken specifiek voor jouw project.

Contract tekenen

2. Bereken project

Na het ondertekenen van uw contract gaat Aristor aan de slag. Wij berekenen en maken de nodige documenten op.

3. Opvolging project

Gedurende de werkzaamheden begeleiden en ondersteunen we jou, zodat er duurzaam en energiebewust gebouwd kan worden. 

4. Afsluiten project

Uw project wordt met de nodige zorgvuldigheid afgesloten. Indien u nog vragen heeft behandelen wij deze met plezier.

Vuisten in solidariteit
bottom of page