top of page

Algemene voorwaarden

Je bevindt je op de officiële website van ARISTOR. We doen er alles aan om de inhoud van deze website actueel en juist te houden. Kom je toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, contacteer ons.

Deze site bevat links naar andere websites waarover ARISTOR geen technische of inhoudelijke controle uitoefent. We kunnen daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of de juistheid van de inhoud, noch over de beschikbaarheid van deze websites. ARISTOR aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige (on)rechtstreekse schade die voortvloeit uit het raadplegen of het gebruik van de website of van de ter beschikking gestelde info op de websites waarnaar je op of via deze site wordt verwezen.

 

Copyright

De info op onze website is vrij van rechten, tenzij anders aangegeven. De info mag kosteloos, mits bronvermelding en enkel voor persoonlijk gebruik, gebruikt worden. Het gebruik en de reproductie van beeldmateriaal is steeds aan voorafgaandelijke goedkeuring onderworpen. ARISTOR behoudt alle intellectuele eigendomsrechten op de site. Bepaalde softwaretoepassingen en grafische elementen worden door derden aangeleverd en kunnen dus door het auteursrecht beschermd worden.

 

Privacy

Als je ons via de website contacteert, weet dat ARISTOR je persoonsgegevens opslaat met het doel je verder te informeren. Deze bestanden zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Lees onze privacybeleid.

bottom of page